Святочні ворожіння

У новорічну ніч хочеться вірити в диво. Майже кожен стає трохи дитиною і під розмірені удари годинника думає про найзаповітніші бажання.

Навчання поза аудиторіями

Студенти груп ГН-31мн та ОН-21мн НН ІЕЕ, які навчаються за освітньо-науковою програмою "Енергетичний менеджмент, електропостачання та інжиніринг електротехнічних комплексів" кафедри електропостачання, разом зі своїми кураторами професором Сергієм Денисюком та професором Миколою Гребченком відвідали Інститут електродинаміки НАН України та компанію "АНІГЕР".

Всеукраїнський конкурс наукових робіт зі штучного інтелекту: проєкти, призери, перспективи

Студенти з Києва, Вінниці, Запоріжжя, Кривого Рогу, Кременчука, Сум, Тернополя, Харкова, Хмельницького, Донецького національного університету імені Василя Стуса, що тимчасово функціонує у Вінниці, взяли участь у фіналі першого Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі штучного інтелекту (ШІ), який завершився в КПІ 29 листопада.

Студент ФММ Богдан Сомчинський: "Роботи багато, і хто, як не ми"

Цього року лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва в номінації "Внесок у розвиток молодіжного руху" став Богдан Сомчинський – студент кафедри промислового маркетингу ФММ, донедавна заступник голови Студентсь

Академічна доброчесність: не припиняємо діяти, щоб цінності працювали в практичній площині

У розмові з заступницею директора Науково-технічної бібліотеки ім. Г.І. Денисенка КПІ ім. Ігоря Сікорського Євгенією Кулик кореспондент "Київського політехніка" обговорив комплекс заходів, які відбулися в університеті з нагоди відзначення світовою спільнотою в жовтні Міжнародного дня академічної доброчесності.

Візит військово-політичного керівництва України до КПІ

Зі студентами та викладачами КПІ імені Ігоря Сікорського 28 листопада зустрілися і поспілкувалися керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, а також міністр оборони Рустем Умєров і міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

На варті освіти. Проєкт RESCUU – стійкість освіти заради майбутнього

Освіта … Здавалося б таке коротке слово, проте в ньому безмежні сенси. Це ж не просто про затверджені освітні програми та силабуси, заучування правил та формул і навіть не про рейтинги чи системи оцінювання. Освіта містить у собі значно більше.

"Чиста вода 2023": актуальні проблеми водоочищення та шляхи їхнього вирішення

Упродовж двох днів, 9-10 листопада, в КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшла VIІI Міжнародна науково-практична конференція "Чиста вода. Фундаментальні, прикладні та промислові аспекти", присвячена 125-річчю університету.

Конференція IEEE UkrMiCo-2023

13-16 листопада 2023 року на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського з ініціативи та за активною участю НН ІТС відбулася традиційна VI Міжнародна конференція ІЕЕЕ з інформаційних і телекомунікаційних технологій та радіоелектроніки UkrMiСo-2023.