Нічний ангел з КПІ

Наші легендарні лицарі, про яких знають в Україні та світі, – це "Привид Києва", "Нічні привиди" та інші.

Відкриття пам'ятних дощок загиблим випускникам

Наприкінці серпня у вестибюлі навчального корпусу №7 КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася церемонія відкриття пам'ятних дощок полеглим у війні з російськими агресорами випускникам університету Тарасу Карпюку, Артему Климову та Володимиру Князеву.

Привітання від Посла Аргентинської Республіки з нагоди 125-річчя КПІ

На ім'я ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайла Згуровського надійшло привітання з нагоди відзначення 125-ї річниці заснування університету від Надзвичайного і Повноважного Посла Аргентинської Республіки Елени Летисії Тереси Мікусінскі.

Барельєф Костянтинові Зворикіну

Галерея скульптурних портретів визначних науковців, які працювали та навчалися в КПІ, 28 серпня поповнилася барельєфом визначного вітчизняного вченого в галузі механіки, першого декана механічного відділення (тепер – Навчально-науковий механіко-машинобудівний інститут) Київської політехніки і тре

Відкриття парку Нескорених у КПІ

Церемонія відкриття нового парку, яка відбулася 29 серпня, увінчала два роки праці студентів і співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також щирих друзів і надійних партнерів університету.

Меморіальна дошка заслуженому науковцеві КПІ В’ячеславу Лавріненку

На фасаді навчального корпусу №12, де знаходиться факультет електроніки, 5 вересня урочисто відкрито меморіальну дошку на честь винахідника п'єзоелектричного двигуна, старшого наукового співробітника, заслуженого науковця КПІ В'ячеслава Васильовича Лавріненка (1939-2019).

Ювілейна сесія професорсько-викладацького складу КПІ ім. Ігоря Сікорського

31 серпня в залі засідань Вченої ради університету відбулася урочиста ювілейна сесія професорсько-викладацького складу Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" на відзначення його 125-річчя.