Місце розвитку і натхнення – бібліотека!

Усе почалося з учнівського реферату на тему "Польські літератори про Україну". Племінник одного зі співробітників "Київського політехніка" поставився до його підготовки відповідально, але невдовзі просто-таки загруз  у матеріалі.

Студентка КПІ взяла участь у студентському чемпіонаті світу зі скелелазіння

У місті Інсбрук (Австрія) з 13 по 17 червня 2022 року пройшов чемпіонат світу зі скелелазіння серед студентів. Участь у ньому взяли понад 150 учасників з 21 країни – від Австралії до США та Японії. Попри війну, що палає в Україні, свою майстерність продемонстрували на ньому і наші спортсмени.

Обережно, міни!

Вибухові пристрої, їхнє бойове застосування та поведінка людини під час визначення місця розташування – про це розповідали підполковник Національної гвардії України Микола Сергійович Курган та його бойові побратими студентам і співробітникам КПІ на занятті-тренінгу, яке відбулося в уніве

Про якість викладання в умовах воєнного стану

Кафедри англійської мови технічного спрямування №1, №2 та  кафедра англійської мови гуманітарного спрямування факультету лінгвістики  організували і провели  міжнародний форум "Підтримка якості викладання  в умовах воєнного стану: Глобальні ініціативи для професійного

Футбол на підтримку ЗСУ

В КПІ ім. Ігоря Сікорського впродовж останніх двох місяців пройшли три футбольних турніри на підтримку ЗСУ.

У цей непростий для нашої країни час більшість її громадян, які не захищають її зі зброєю в руках, намагаються допомагати нашим воїнам усім, чим можуть.