В КПІ ім. Ігоря Сікорського впродовж останніх двох місяців пройшли три футбольних турніри на підтримку ЗСУ.

У цей непростий для нашої країни час більшість її громадян, які не захищають її зі зброєю в руках, намагаються допомагати нашим воїнам усім, чим можуть.

Не залишились осторонь і КПІшники. Задля того, щоб хоч якось допомогти викладачам і студентам, які записались і служать у ЗСУ або в підрозділах територіальної оборони, спортивно-масова комісія профкому КПІ під керівництвом С.О. Журавльова організувала та провела три благодійних турніри з футболу на підтримку ЗСУ.

Перший турнір пройшов 19 травня в спорткомплексі КПІ. Участь у ньому взяли чотири команди: "Ветерани КПІ", "Політехнік", "Тероборона КПІ", "Поліція Солом'янського району". Перемогли наші ветерани.

турнір на футбольному полі ЦФВС

Другий турнір відбувся 2 червня на футбольному полі ЦФВС. У ньому взяли участь уже шість команд: до чотирьох попередніх долучилися команда департаменту майнових і соціальних питань (ДМСП) та команда ЗСУ. Команди були розподілені на дві підгрупи. Переможці груп зустрічалися в стикових поєдинках, де перемогу здобула команда студентів "Політехнік".
Третій благодійний турнір на підтримку ЗСУ пройшов 16 червня. У його проведенні взяли участь також шість команд, але замість команди ЗСУ на поле вийшла студентська збірна з мініфутболу. На цей раз перемогу святкувала команда ДМСП.

Усі зібрані під час проведення турнірів кошти було відправлено на потреби ЗСУ.
На всіх благодійних турнірах був присутній і палко вболівав ректор нашого університету М.З. Згуровський.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до проведення і участі в цих заходах. Сподіваємось і надалі знаходити і втілювати в життя засоби допомоги нашим ЗСУ. Разом – до перемоги!!!

Сергій Журавльов, голова спортивно-масової комісії профкому
Вадим Михайленко, ст. викладач кафедри ТОС

Дата події