КПІ на пластиліновій карті

Туристи завжди шукають цікавинки в нових містах. У Харкові таким є арт-кафе "Пластилінова ворона". Місце дуже атмосферне, в стилі однойменного мультфільму. Відвідувачам, крім дійсно смачних страв, пропонують пластилін, і кожен може розмістити свій витвір на стіні/стелі.

Фотовиставка "Україна! Країни іншої не треба"

10 квітня у виставковій залі корпусу №7 відкрилася фотовиставка, присвячена нашій державі. Її основна тема звучить так: "Україна! Країни іншої не треба". Тому майже на всіх фотографіях зображені мальовничі пейзажі України та архітектурні пам'ятки.

Забезпечення належного громадського порядку Солом'янського району м. Києва

21 березня 2019 року в першому корпусі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася робоча зустріч керівництва Солом'янського управління поліції з представниками Громадської ради при Солом'янській районній державній адміністрації.

В ІЕЕ відкрито аудиторію імені М.П.Ковалка

В Інституті енергозбереження та енергоменеджменту в урочистій обстановці відкрили навчальну аудиторію імені професора М.П.Ковалка – видатного вченого, фахівця в галузі енергетики, громадського та державного діяча, доктора технічних наук, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки.

Студент ПБФ – переможець конкурсу наукових робіт

Заключний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт у галузі "Нафтова та газова промисловість" 2018/2019 н.р. було проведено в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу 26–28 березня 2019 р.

На засіданні Вченої ради: 08.04.2019

Першим було заслухано питання про аналіз фінансово-господарської діяльності в університеті за 2018 р. та затвердження бюджету на 2019 р. Доповідала начальник ДЕФ Л.Г.Субботіна.

До Всесвітнього дня авіації та космонавтики

12 квітня, у Всесвітній день авіації та космонавтики, Міжнародний день польоту людини в космос і День працівників ракетно-космічної галузі України в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся круглий стіл, присвячений 58-й річчю польоту в космос Ю.О.Гагаріна та участі КПІ ім. Ігоря Сікорського в освоєнні космічного простору.

КПІ ім. Ігоря Сікорського та ще 33 українські університети готуватимуть фахівців з енергоаудиту (відео)

У КПІ ім. Ігоря Сікорського 11 квітня відбувся урочистий захід «Вищі навчальні заклади – платформа для підготовки висококваліфікованих енергоаудиторів». Його було проведено в рамках реалізації проекту «Підтримка національного Фонду енергоефективності та програми екологічних реформ (S21) в Україні».