Студент ІПСА – срібний призер чемпіонату світу

Студент другого курсу (гр. КА-77) майстер спорту України Федір Карпович у складі національної юнацької збірної України взяв участь у XIX чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації та в особистому заліку виборов ІІ місце.

Лобановський Валерій Васильович (1939–2002)

Валерій Васильович Лобановський народився 6 січня 1939 року в Києві. Під час навчання в школі був одним із найкращих учнів класу і закінчив школу зі срібною медаллю. Вже тоді футбол у житті Валерія став на одному рівні з опануванням наук.

Серенсен Сергій Володимирович (1905–1977)

Серенсен Сергій Володимирович - відомий вчений у галузі механіки, доктор технічних наук, професор, член АН УРСР (1939), лауреат Державної премії СРСР (1949), засновник наукової школи з міцності. Випускник Київського політехнічного інституту 1926 року.

Державному політехнічному музею при КПІ ім. Ігоря Сікорського – 20 років!

У вересні цього року Державний політехнічний музей при КПІ ім. Ігоря Сікорського відзначив своє двадцятиріччя. За роки існування в музеї накопичено чудові колекції, його оглянули тисячі відвідувачів.

Убезпечитися від безпілотників

Над таким завданням, нагальним для неспокійного сьогодення, працює з колегами старший викладач кафедри радіотехнічних пристроїв та систем к.т.н. Олександр Станіславович Неуймін. Для успішного виконання робіт він отримав грант Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених.

Міжнародна конференція "Стохастичні рівняння, граничні теореми та статистика випадкових процесів"

17–22 вересня 2018 р. в нашому університеті пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Стохастичні рівняння, граничні теореми та статистика випадкових процесів", присвячена 100-річчю від дня народження відомого українського вченого Йосипа Ілліча Гіхмана.

Зустріч з першокурсниками 2018

25 вересня в Центрі культури і мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася зустріч представників адміністрації університету з першокурсниками.

Результати прийому 2018

Цього року понад чотири тисячі першокурсників влилися в лави Київського політехнічного. Вони навчатимуться за 42 спеціальностями. Середній конкурс по університету за заявами на місця держзамовлення склав 8,54.