Наша волейбольна команда ветеранів вчетверте виграла Кубок України

Фінальні змагання на Кубок України з волейболу 2018 року,  організовані  Міністерством молоді і спорту України, Федерацією волейболу України та Асоціацією ветеранів волейболу України, відбувалися на спортивній арені сонячного курортного Коблева.

Леонід Кучма: провідник державотворення. До 80-річчя Президента України (1994-2005 рр.), голови Наглядової ради КПІ ім. Ігоря Сікорського

Діяльність будь-якої, а тим більше – великої – особистості вимірюється часом. Як одна хвилина промайнуло трохи більше двох десятиліть відтоді, коли Прем'єр-міністром, а потім – Президентом України був Леонід Данилович Кучма.

Музею подарували портрет космонавта

Урочиста церемонія передачі Відділу історії авіації і космонавтики ДПМ кольорового фотопортрета першого космонавта Монголії Героя Радянського Союзу, Героя Монголії Ж.Гуррагчі відбулася 8 червня 2018 року.

Літня школа для математиків "Стохастичний аналіз, теорія ймовірностей та суміжні питання"

Літня школа для молодих математиків та студентів "Стохастичний аналіз, теорія ймовірностей та суміжні питання", організована в рамках спільного норвезько-українського проекту в галузі математичної освіти, який виконують кафедра математичного аналізу та теорії ймовірностей від КПІ ім.

Допомагають волонтери

Як відомо, нещодавно відбулася зміна антитерористичної операції на Донбасі на операцію Об'єднаних сил. Така зміна не вплинула на діяльність київських політехніків-волонтерів, які продовжують допомагати нашим бійцям.

Найкращі вітання з ювілеєм – пані Валентині!

За доброю традицією в університеті іменинники отримують привітання від співробітників. З особливою радістю ми завжди вітаємо з днем народження наших активних і знаних в університеті жінок-ювілярок.

Конференція засновників Асоціації випускників КПІ

28 серпня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася конференція засновників Асоці­ації випускників КПІ. Розпочалася вона з вшанування пам'яті Анатолія Івановича Повзика, який очолював асоціацію більше 10 років та пішов з життя у червні 2018 р.

Школа молодого вченого 2018

Школа молодого вченого-2018 "Кроки до успіху в науково-інноваційній діяльності" відбулася 16–18 травня на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського. Організували її Рада молодих учених КПІ ім. Ігоря Сікорського та Видавничо-поліграфічний інститут за підтримки Ради молодих учених при МОН України.