28 серпня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася конференція засновників Асоці­ації випускників КПІ. Розпочалася вона з вшанування пам'яті Анатолія Івановича Повзика, який очолював асоціацію більше 10 років та пішов з життя у червні 2018 р.

Основними питаннями порядку денного були кадрово-організаційні: необхідно було обрати  президента та першого віце-президента асоціації. На конференцію було запрошено випускника КПІ ім. Ігоря Сікорського народного депутата України Дмитра Андрієвського, і саме його кандидатуру засновники асоціації запропонували на посаду президента асоціації. У своєму виступі Дмитро Йосипович розповів учасникам конференції про свої плани на цій посаді та перші кроки для розвитку асоціації, серед яких відзначив такі:  повний аналіз існуючих справ, залучення більшої кількості випускників до асоціації та створення максимальної кількості проектів, спрямованих на розвиток університету. Кандидатуру Дмитра Андрієвського учасники зібрання підтримали одностайно. 

Після свого обрання  Дмитро Йосипович запропонував для обрання першим віце-президентом асоціації кандидатуру ви­пускника КПІ 2014 року Євгена Бульди. Конференція одноголосно підтримала цю пропозицію.

Також конференція перезатвердила склад правління асоціації в кількості одинадцяти осіб і ухвалила низку організаційних рішень.

У своїх виступах засновники асоціації висловлювали впевненість, що і в своєму новому складі вона буде потужним помічником університету та згуртує навколо себе усіх вдячних і небайдужих до своєї альма-матер випускників.

Дата події