Фінальні змагання на Кубок України з волейболу 2018 року,  організовані  Міністерством молоді і спорту України, Федерацією волейболу України та Асоціацією ветеранів волейболу України, відбувалися на спортивній арені сонячного курортного Коблева. Право участі у фінальних змаганнях отримали найсильніші команди з різних регіонів України. На параді з нагоди відкриття змагань команда КПІ ім. Ігоря Сікорського – триразовий володар Кубка України – була удостоєна честі підняти прапор змагань під  урочисте виконання Гімну України. А потім президент асоціації І.О.Бірюков нагородив нашу команду "чарівним волейбольним м'ячем", з яким "не буде поразок".

На сьогодні волейбольна команда ветеранів Київського політехнічного вважається найсильнішою в Україні  – ми виграли перехідний Кубок  2015 року, 2016 року, і після третього виграшу у 2017 році він назавжди залишився в КПІ ім. Ігоря Сікорського. Замість нього на параді відкриття в сонячних променях іскрився вже новий перехідний Кубок,  і наша команда налаштувалася стати його першим володарем. Це було нелегко, особливо коли грали проти сонця і м'ячі повністю "зникали" у його сліпучих променях. Та кожен день приносив радість від нової перемоги, підтримки вболівальників, задоволення від спілкування з нашими славними чемпіонами світу та олімпійських ігор, серед яких відомий олімпійський чемпіон В.Т.Іванов. Він користується великою повагою за активну діяльність та допомогу ветеранським колективам.

У спілкуванні із зірками світового волейболу нам відкривалося багато несподіваного, нового та корисного для підвищення спортивної майстерності. Серед учасників фінальних змагань було немало науковців і викладачів інших ВНЗ України, і дуже приємно було чути від них про високий авторитет Київської політехніки. Приємною була зацікавленість нашими методами підвищення спортивної майстерності, плідним стало і спілкування з нашими однодумцями, адже заняття спортом сприяють підвищенню продуктивності праці, зміцненню здоров'я та продовженню працездатного довголіття.

У спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського працює багато секцій з різних видів спорту. Та в секції з волейболу велике свято – свято перемоги на фінальних іграх Кубка України 2018 року! Вдалим виступам команди сприяла допомога ректорату, профспілки співробітників університету, а також добре узгоджені з директором спорткомплексу Р.В.Бригинцем програми тренувань у зручний для науковців час.

Запрошуємо всіх охочих до секції волейболу.

Капітани команд І.В. Бейко, д.т.н., проф. ФМФ; М.З. Абдулін, к.т.н., доцент ТЕФ