Чудо в пір'ї / ферма страусів в Ясногородці

А як ще назвати цих дивовижних птахів, зростом у понад 2,5 м та вагою до 1,5 ц, що витанцьовують в очікуванні гостинця та тягнуться довгою шиєю до вашої руки. Таких не на кожному кроці зустрінеш. Тим цікавішою видалася подорож на ферму до страусів, що в Ясногородці.

Чи все може "Королева наук"?

Ще нещодавно відомим і доволі популярним було висловлювання видатного німецького філософа ХVІІІ ст. Іммануїла Канта: "В будь-якій природничій науці рівно стільки істини, скільки в ній математики".

До 80-річчя створення ТЕФ

Підготовка фахівців з парових котлів і машин, паровозів та іншого теплотехнічного обладнання в Київському політехнічному інституті розпочалася з часу його заснування і проводилася на кафедрах прикладної механіки та механічної технології механічного відділення.

Нарада з питань створення Національної супутникової системи зв'язку "Либідь"

З ініціативи ДП "Укркосмос" та НТУУ "КПІ" 21-22 лютого в залі адміністративної ради університету відбулася планова нарада керівництва проекту створення Національної супутникової системи зв'язку (НССЗ) "Либідь".

Представники Агентства США з міжнародного розвитку USAID в НТУУ «КПІ»

16 лютого 2012 р. НТУУ "КПІ" відвідали директор офісу економічного зростання Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)  Майкл Мартін та керівник проектів USAID з торгівлі та інвестицій Євгенія Малікова  (на фото).  

Утримуємо та розвиваємо матеріально-технічну базу КПІ [2011]

Серед підрозділів Київської полі­техніки чимало таких, що забезпечують комфортні умови нашої праці. У повсякденні їх не згадуємо і забуваємо сказати добрі слова, але коли потече, засніжить, чи опалення не вмикається, то споминаємо «тихим» словом.