Вітаємо переможців конкурсів

Кафедра психології і педагогіки, представлена колективом авторів у складі Винославська Олена Василівна, завідувач кафедри, Ковальчук Олена Степанівна, Лазорко Ольга Валеріївна, Сингаївська Алла Михайлівна отримали нагороду у Всеукраїнському конкурсі на кращу робочу програму дисципліни "Корпоратив

Виставка Геннадія Марченка “Народна картина сіл, містечок і міст України першої половини ХХ століття”

У квітні 2011 року у виставковій залі ФСП тривала виставка Геннадія Марченка “Народна картина сіл, містечок і міст України першої половини ХХ століття”.

Марченко Геннадій Юхимович

Стимулювати інноваційний розвиток суспільства через вищу освіту

Обидва законопроекти про вищу освіту, зареєстровані у Верховній Раді, не знайшли підтримки ні в освітян, ні в ректорів і викликали бурхливі протести в студентському середовищі. Тож у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України вирішили писати новий варіант закону і на минулому тижні затвердили експертну робочу групу, куди увійшли керівники багатьох провідних вишів. Щоправда, прізвища ректора найбільшого вузу країни, колишнього міністра освіти Михайла Згуровського там не виявилося.

Про своє бачення майбутнього української вищої освіти ректор НТУУ“КПІ” Михайло Згуровський розповів в інтерв’ю УНІАН.

Міжнародний семінар на ФПМ

23 лютого 2011 р. відбувся семінар для студентів та аспірантів нашого університету із застосування математичних методів у фінансовій галузі, організований ФПМ, ІПСА та компанією EPAM Systems, яка є одним з найбільш потужних розробників програмного забезпечення.

Найрозумніший вчиться на ФІОТ [Олег Олійник]

8 березня 2003 р. відбулася подія хоч і не світового рівня, але така, що змінила життя багатьох маленьких українців і росіян, – уперше в національному телеефірі з’явилася передача «Найрозумніший». Вся Україна спостерігала за тим, як юні вундеркінди змагаються на полі інтелектуальної битви – бути розумним стало модно. Учасників перших передач я, наприклад, знала усіх, за деяких з них (звичайно ж, українців) особливо вболівала, але тим більшим було моє здивування, коли я для себе відкрила, що вже два роки як товаришую з однією з перших знаменитостей «Найрозумнішого», а нині студентом ФІОТ Олегом Олійником.

Державний герб України

Стаття 20 Конституції України декларує, що малим Державним гербом України є знак Княжої Держави Володимира Великого – золотий тризуб.

Співпраця заради здоров’я людей

Делегація Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова на чолі з директором – академіком НАН і АМН України, АМН Росії, Героєм України Геннадієм Васильовичем Книшовим 10 березня відвідала НТУУ "КПІ".