На засіданні Вченої ради: 08.02.2010

Доповідь проректора з науково-педагогічної роботи (адміністративно-господарська робота та розвиток матеріально-технічної бази) М.В. Печеника була присвячена звіту про роботу господарських та інженерних служб університету щодо утримання та розвитку матеріально-технічної бази у 2009 та завданням на 2010 рік.

Відпочинок у Карпатах. Готель «У Газди», санаторій «Яремча» та «Верховина»

Курсові захистили, заліки та екзамени склали… Ну, начебто все – сесію здали! Ура!

І що ж тепер, як його відійти від тих безсонних ночей та великої кількості «розумних знань»? На дворі мороз, снігу по коліно… Потрібно їхати в Карпати.

Збір майбутніх політехніків [Всеукраїнський збір юних техніків, винахідників та раціоналізаторів]

У рамках програми «Майбутнє України» з 10 по 13 лютого 2010 року в Києві відбувся Всеукраїнський збір юних техніків, винахідників та раціоналізаторів, організований Українським державним центром позашкільної освіти МОН України і нашим університетом.

Робоча зустріч УНТЦ за Програмою з питань незаконного обігу радіоактивних матеріалів

8 лютого в залі адмінради НТУУ “КПІ” відбулася робоча зустріч УНТЦ, присвячена реалізації Програми з питань незаконного обігу радіоактивних матеріалів, у якій взяли участь представники ЄС, департаменту енергетики США, канадського Бюро з питань захисту від радіоактивного випромінення, фахівці-експ