Ними пишається КПІ [переможці всеукраїнських студентських олімпіад 2009]

Київська політехніка знана в Україні та світі своєю славною історією, відомими науковими школами, та головне – новаторською працею своїх випускників, які трудяться на всіх континентах і чи не в усіх сферах економіки. Добрі традиції своїх попередників – бути в усьому попереду – продовжують і нинішні студенти. Вони активні в громадському житті, мобільні, успішно презентують себе і КПІ на всіляких наукових заходах, а ще переможно виступають на різноманітних предметних олімпіадах.

Нинішній рік також не обійшов нагородами представників НТУУ “КПІ” на всеукраїнських студентських олімпіадах. Називаємо кращих із них.

На засіданні Вченої ради: 05.10.09

Чергове засідання Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулося 5 жовтня 2009 року. Перед його початком головуючий ректор НТУУ «КПІ» проф. М.З. Згуровський тепло привітав з днями народження членів Вченої ради завідувачів кафедр професорів Д.Ф. Чернегу, В.Б. Струтинського, В.Г. Герасимчука, Є.В.

Гусинін Андрій В’ячеславович. Двічі лауреат

Якщо співробітник КПІ став лауреатом конкурсу «Молодий викладач-дослідник», то будьте певні: ви побачите це ім’я у списках лауреатів наступних років – свій шлях активного науковця вони продовжують і далі.

Підготовка наукових кадрів вищої кваліфікації

Талановита молодь, яка вирішила присвятити себе науковій діяльності, має можливість здобути освіту через аспірантуру та докторантуру НТУУ “КПІ”. Як правило, науковими консультантами виступають викладачі нашого університету: професори, академіки – представники всесвітньо відомих наукових шкіл.

Практика на базі ОфГУ в Німеччині

У липні 2009 року завдяки зусиллям адміністрації Спільного українсько-німецького факультету машинобудування НТУУ «КПІ» та співробітників Отто-фон-Геріке Університету м.

Японські бізнесмени в КПІ

3 жовтня 2009 р. у нашому університеті з ознайомчим візитом побувала делегація 17-ї Економічної місії «Ради міжнародних дружніх обмінів» Японії на чолі із заступником голови Ради паном Акіто Наіто (корпорація «Rinnai»).

Семінар з нових технологій на ІФФ

Кілька десятків провідних фахівців з України, Королівства Нідерланди, Федеративної Республіки Німеччина, Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Королівства Іспанія, Французької Республіки, Королівства Данія, Фінляндської Республіки, Австрійської Республіки, Швейцарськ

Семінар-тренінг з комп’ютерної інженерії на ФПМ

Сучасний ринок праці в галузі комп’ютерних технологій вимагає від майбутніх випускників не тільки ґрунтовних знань, а й обізнаності щодо тенденцій і перспектив розвитку програмного та апаратного забезпечення комп’ютерних систем, чіткого уявлення про можливості сучасних комп’ютерних технологій