На Поляні – перетягування канату

22 вересня 2009 року о 15-30 на всім знайомій та всіма улюбленій Поляні НТУУ «КПІ» зібралися найсильніші, найміцніші та найдужчі студенти різноманітних факультетів та жителі гуртожитків студмістечка. Що ж стало причиною цього? Це – змагання з перетягування канату!

Візит делегації Турецької Республіки

У нашому університеті навчається 250 студентів з Туреччини. Навчанням турецьких громадян за кордоном опікується Рада Турецької Республіки з питань вищої освіти. Представники цієї Ради, зокрема відвідують закордонні навчальні заклади, де навчаються турецькі студенти, знайомляться з цими ВНЗ, оцінюють перспективи розвитку співпраці.

Спортивно-інтелектуальний конкурс «Осінній лабіринт» – 2009

Якщо ви десь побачите оголошення про те, що невдовзі відбудуться змагання «Лабіринт», неодмінно відкладіть усі справи, і хто б ви не були – студент чи суворий викладач – поїдьте туди за надзвичайними та по-справжньому незабутніми враженнями.

Міжнародний рух «Мери за мир» у КПІ

Наш університет є активним учасником співробітництва з науково-освітньою сферою Японії, цей напрям пріоритетний для міжнародної діяльності КПІ. Як колективний член Української Ради Миру Київська політехніка бере участь у миротворчих заходах у контексті цього співробітництва.

Орден Дружби В’єтнаму – КПІ та його ректору

Урочиста церемонія нагородження НТУУ “КПІ” та його ректора академіка М.З.Згуровського найвищою почесною нагородою Соціалістичної Республіки В’єтнам для іноземних громадян і організацій – Орденом Дружби відбулася 24 вересня в Залі засідань Вченої ради НТУУ “КПІ”.