Наукова сесія вченої ради: 01.02.07

На грудневому 2007 р. засіданні Вчена рада НТУУ «КПІ» ухвалила рішення про проведення раз на місяць наукових сесій Вченої ради НТУУ «КПІ» спільно з науковим семінаром НАН України «Проблеми системних міждисциплінарних досліджень» як невід’ємної складової діяльності дослідницького університету.

Відкрито меморіальну дошку героям Крут

У День пам’яті героїв Крут – 29 січня – на будівлі ВІТІ НТУУ «КПІ» було відкрито меморіальну дошку з нагоди 90-річчя героїчного подвигу курсантів, які боронили незалежність своєї батьківщини.

Магістри ФТІ

Організація навчального процесу фізико-технічного інституту НТУУ «КПІ» базується на принципах фізико-технічної системи освіти з урахуванням особливостей напрямів навчання.

Термомолекулярна енергетика

Перетворення відбувається в робочих тілах, які поглинають енергію одного виду і віддають назовні – іншого виду. Ще Саді Карно вказував, що для перетворення теплоти в механічний рух необхідно використовувати тіла, які можуть долати опір, змінюючи об’єм при зміні температури.

Так тримати, Олександре! [О.Грисюк – четвертокурсник ММІ]

Олександру Грисюку – четвертокурснику ММІ – всього 22. Та встиг у житті він чимало. За плечима – Морозовичівська середня школа та Нововолинський електромеханічний технікум, який закінчив на “відмінно” за спеціальністю “Технічне обслуговування та ремонт устаткування підприємств машинобудування”.

Валуєнко Борис Васильович

Велика, невичерпна любов до книги, служіння їй та все життя, що підкорене прагненню зробити книгу красивою, досконало оформленою, оригінальною, – це доля Бориса Васильовича Валуєнка.