Гортаючи сторінки “За радянського інженера”

М.П. Філіпович, викладач кафедри фізики / “За радянського інженера”, 30 червня 1949 р.: На практичні заняття з фізики відведено мало часу, що ускладнює перевірку роботи студентів над теоретичним матеріалом. Колектив кафедри фізики тепер докладно аналізує підсумки екзаменів і накреслює конкретні заходи для рішучого поліпшення цієї перевірки і піднесення успішності кожного студента.

Життя підказує (стаття газети “За радянського інженера” від 17 листопада 1961 року)

Дорогі друзі, студенти cлавного КПІ! Користуюсь нагодою привітати вас і побажати найбільших успіхів у вашому житті і навчанні!

Від навчання в КПІ мене відділяють 3 роки – строк достатній для роздумів і висновків. ...>

Згадують ветерани газети. Погляд у минуле

Вперше я прийшов до редакції у 1967 році, коли був студентом 2-го курсу електроакустичного факультету. Бажання писати статті і краще опанувати українську мову було в мене давно – це і спонукало мене прийти до редакції. Зустрів мене Борис Самійлович Мирський.

Профспілка КПІ: перші сторінки столітньої історії

Нинішніх студентів у їх переважній більшості багатіями назвати важко. Початок дорослого життя зазвичай супроводжується якщо не злиднями, то певними нестатками. Особливо коли молода людина бажає бути фінансово  незалежною від батьків, або якщо вони просто не в змозі її підтримувати.

Сторіччя студмістечка КПІ

Про сторіччя студмістечка говорено багато, однак відкриття святкування розпочалось лише 14 квітня. Саме тоді на вул.Політехнічній біля святково прикрашеного 12-го корпусу свято офіційно розпочалося. Водночас цей день став початком відкриття другої щорічної акції «Естафета здоров’я».

Конференція трудового колективу: 10.04.2008

10 квітня відбулася конференція трудового колективу НТУУ “КПІ”. Голова профспілки співробітників університету доцент В.І.Молчанов оголосив про присутність на зібранні 596 із 775 делегатів, обраних у всіх підрозділах університету.

Робота шукає студентів. Ярмарок вакансій 2008

16 березня у 18-му корпусі вдруге пройшов ярмарок вакансій для студентів та випускників КПІ, організований Студентським центром праці НТУУ “КПІ” “Ініціатива” за підтримки компаній Ukraine HI-TECH initiative, Hewlett-Packard та інтернет-ресурсу connect.com.ua.