Вдосконалено пропускну систему гуртожитків

Протягом 2006 року за даними Служби безпеки університету в гуртожитках НТУУ “КПІ” було здійснено 572 спроби порушення пропускного режиму, з них 140 були скоєні особами, які взагалі не є проживаючими в гуртожитках НТУУ “КПІ”.

Буде тепло. Розмова з головним інженером університету П.В.Ковальовим

Зима нарешті схаменулася і розкинула свої пухнасті шати. Приємно споглядати засніжений пейзаж за вікном, коли у приміщенні тепло.

Про те, як підготувалися до зими в НТУУ “КПІ”, розмовляємо з головним інженером університету П.В.Ковальовим.

Демиденко Григорій Петрович

З роками людина набуває мудрості, накопичує здобутки та залишає по собі великі й малі справи. Григорій Петрович Демиденко завжди чесно й гідно виконував свою чоловічу роботу – захищав Батьківщину, оберігав мир і спокій, навчав цього молодих.

Міжнародний семінар “Перспективи розвитку виробництва і споживання архітектурно-будівельного скла”

24 січня 2007 року на базі кафедри хімічної технології кераміки та скла нашого університету відбувся Міжнародний семінар “Перспективи розвитку виробництва і споживання архітектурно-будівельного скла” “АрхСтройСтекло – ХХІ – І”.

Вивчаємо цінний досвід партнерів

У листопаді минулого року в рамках проекту Tempus «Наведення мостів між освітою, наукою та бізнесом» делегація нашого університету на чолі з українським координатором проекту проф. Є.І.

Будуймо Країну знань! Науково-популярний журнал «Країна знань» для юнацтва

Наша газета вже розповідала про науково-популярний журнал для юнацтва «Країна знань». Його створили ініціативні люди – науковці та викладачі НАН України, Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, НТУУ «КПІ» – щоб сприяти появі у молоді інтересу до науки, до наукового пізнання.