З щирим серцем і багатою уявою

Диплом про освіту, що його отримують молоді люди – випускники КПІ, то не лише перепустка у фахове середовище та сходинка до кар’єрного зростання, а й свідчення духовності, гармонійного розвитку та активної громадянської позиції його власника.

Студенти – дітям-сиротам

Наша газета вже розповідала про доброчинні заходи, що їх проводять київські політехніки для нужденних та обділених долею. Ось і на початку березня за участю НТСА НТУУ “КПІ” студенти Руслан Стріла (ММІ), Євген Скорина і Сергій Стрюченко (гр.

Володимиру Миколайовичу Писаренку – 60!

В.М. Писаренко народився 18 березня 1947 року в м. Києві. Після закінчення із золотою медаллю київської середньої школи №51 вступив на механіко-технологічний (нині – інженерно-фізичний) факультет КПІ за спеціальністю “Фізика металів”.

На засіданні Вченої та адміністративної рад: 15.03.2007

Березневе засідання Вченої ради, яке відбулося під головуванням ректора університету академіка НАН України М.З.Згуровського, було розпочато привітанням із ювілейними днями народження директора науково-технічної бібліотеки НТУУ “КПІ” В.Г.Дригайла та завідувача кафедри телекомунікаційних систем про

ФПМ приймає гостей з Японії

Нещодавно факультет прикладної математики та Центр електронної освіти (ЦЕО), який працює на базі кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем ФПМ, відвідали поважні гості з Японії: другий секретар Посольства Японії в Польщі пан Акахіко Сато та другий секретар Посольства Японії в Україні пан Даісук

Сторінки історії ФММ

Факультет менеджменту і маркетингу здійснює підготовку фахівців з менеджменту, економіки і підприємництва. Випускники нашого факультету здатні приймати обгрунтовані рішення з управління персоналом, ринком, виробництвом, зовнішньоекономічної та інноваційною діяльністі.