Гарували-горювали, гинули і відроджувались знов

У кожному українському місті, селищі і селі в середині минулого століття постали скорботні монументи загиблим у війні 1941–45 рр.: військовим і мирним жителям, яких убили фашисти. Та увічнення тих скорботних подій відбувається і в наш час.

Науковий гурток з верстатобудування та його керівник професор Юрій Кузнєцов

Останнім часом у КПІ ім. Ігоря Сікорського все більше уваги приділяється студентським науковим та інженерним гурткам. Це не дивно. Адже в таких гуртках майбутні фахівці можуть не лише поглиблювати свої знання з фаху, але й ще під час навчання долучатися до реальних справ.

Інформаційна підтримка освіти та досліджень здійснюється постійно

Працівники Центру інформаційної підтримки освіти та досліджень Науково-технічної бібліотеки ім. Г.І. Денисенка під час карантину дистанційно інформують, консультують, навчають дослідників, розміщують освітні та наукові матеріали в інституційному репозитарії КПІ ім.

Вебінар "Академічна мобільність у КПІ ім. Ігоря Сікорського та Познанській політехніці" – новий етап співпраці університетів-партнерів

Карантинне буття вищої освіти створило безліч викликів для учасників освітнього процесу практично в усіх сферах університетського життя. Але водночас цей період став стимулом для пошуку нових шляхів взаємодії, а відтак – і відкриття нових перспектив.  

КПІ випускникам шкіл: "Щасти на ЗНО!"

Саме з таким гаслом 12 червня 2020 року адміністрація, працівники та студенти Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" звернулися до цьогорічних випускників у рамках Всеукраїнського флешмобу "#ЩастиНаЗНО".