Індекс Гірша, комп'ютерна хімія, міжнародна співпраця… Інтерв'ю завідувача кафедри ОХ та ТОР д.х.н., професора Андрія Фокіна

За підсумками 2016 р. лідером з міжнародного визнання публікацій нашого університету став завідувач кафедри органічної хімії та технології органічних речовин (ОХ та ТОР) доктор хімічних наук, професор Андрій Артурович Фокін. З ним зустрівся наш кореспондент.

Київські освітяни протестують

1 листопада 2017 року біля будівлі Кабінету Міністрів України відбулась акція протесту працівників закладів освіти Києва. Її ініціатором виступила Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України. В акції взяли участь близько 600 працівників нашого університету.

Співпраця з компанією "HUAWEI"

Компанія "HUAWEI" призначила 13 стипендій кращим студентам КПІ ім. Ігоря Сікорського, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з телекомунікаціями, зв'язком та електронікою. Стипендії призначаються відповідно до угоди про співпрацю компанії та університету від 9 грудня 2016 року.

На засіданні профкому працівників: 31.10.2017

31 жовтня відбулося засідання профкому працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського. Головуючий на засіданні в.о. голови профкому М.Безуглий поінформував присутніх про найсуттєвіші положення нового Закону про пенсійне забезпечення та нової редакції Закону про освіту

Проект з ММІ – переможець конкурсу стартапів “Sikorsky Challenge 2017”

Проект "Штучний протез колінного суглоба з адаптивними властивостями" спрямований на вирішення нагальної потреби – реабілітацію людей з ураженими кінцівками, а саме на вдосконалення та розробку принципово нового адаптивного вітчизняного протеза колінного суглоба людини.