Підсумки Спартакіади НТУУ “КПІ” 2015-2016 навчального року

Впродовж весни в НТУУ „КПІ” на базі Центру фізичного виховання і спорту традиційно проводилася комплексна Спартакіада Університету. За результатами змагань були визначені спортсмени та збірні команди, які представлятимуть КПІ в змаганнях міського, національного та міжнародного рівня.

Студенти ІТС – лідери в телекомунікаціях

Цьогорічна весна та початок літа стали насиченою науковою порою для студентів ІТС: студентська олімпіада, два конкурси наукових робіт та кілька міжнародних конференцій – неповний перелік заходів, де обдарована молодь могла випробувати свої сили.

Наш університет отримав ім'я Ігоря Сікорського!

Наказом Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич від 17 серпня 2016 року №992 "Про присвоєння імені Національному технічному університету України "Київський політехнічний інститут" нашому університету присвоєно ім'я його колишнього студента, видатного авіаконструктора ХХ століття І.І.Сікорського.

Нові наукові знання як базис інноваційного відродження держави

Тези виступу проректора з наукової роботи М.Ю.Ільченка на Комітетських слуханнях у Верховній раді України з питання "Законодавче забезпечення розвитку Національної інноваційної системи: стан та шляхи вирішення" 15 червня 2016 р.

Десятий випуск офіцерів ІСЗЗІ

25 червня 2016 року в Державному закладі "Інститут спеціального зв'язку та захисту інформації НТУУ "КПІ" відбувся десятий випуск молодих офіцерів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України. Уперше ритуал випуску проходив на площі Знань НТУУ "КПІ".

Казка, що живе в КПІ

За понад сторічну історію Київської політехніки багато відомих людей залишили тут свій слід. Про своїх попередників завжди хочеться знати більше.

НТУУ «КПІ» виграв дослідницький грант Google Earth Engine Research Award 2016

НТУУ «КПІ» виграв дослідницький грант Google Earth Engine Research Award 2016 і став першим університетом України, який долучився до цієї ініціативи компанії Google (Alphabet). Грантооримувачами стали проф., д.т.н. Шелестов А.Ю. (ФТІ, НТУУ «КПІ») та PhD Скакун С.В. (Університет Меріленду, США).