Збірна команда з футзалу "Політехнік" КПІ ім. Ігоря Сікорського посіла 1-ше місце у чемпіонаті міста Києва з футзалу (Ліга 2).

У турнірі взяли участь 27 команд, яких розділили за підгрупами. Чемпіонат розпочався ще у жовтні 2021 року, але через початок повномасштабного військового вторгнення росії в Україну його було перервано. Гравцям довелося на якийсь час забути про свої футбольні амплуа й поринути у продиктовані реаліями війни невідкладні справи. Хтось допомагав волонтерам, ще хтось брав участь у благодійних акціях і турнірах на підтримку ЗСУ, інші – рятували своїх рідних та близьких. Утім, саме такі складні обставини допомогли нашим хлопцям згуртуватись і показати прекрасну гру в фіналі.

У вересні ігри першості Києва з футзалу було відновлено. Фінальну її стадію збірна КПІ пройшла без поразок: у п'яти іграх – усі перемоги і, як підсумок, – 1-ше місце серед команд 2-ої Ліги. Понад те, один з наших хлопців, Олексій Болбот, увійшов до трійки кращих бомбардирів чемпіонату.

У складі "Політехніка" грали студенти КПІ ім. Ігоря Сікорського: Влад Колосов, Олексій Болбот, Данило Кузіков, Денис Кузіков, Артем Іващенко, Дмитро Нагорний, Володимир Богданов, Василь Корольчук, Іван Олійник, Дмитро Шмалько; випускники нашого університету: Євгеній Телестаков, Антон Фелеменюк, Павло Пішта, Дмитро Сушков, Олександр Шаповалов, Іван Свічкарьов, Уго Езентуке; учень Політехнічного ліцею Володимир Борознюк. Тренери "Політехніка" – Сергій Журавльов і В'ячеслав Кривенда.

Сергій Журавльов,
ст. викладач кафедри технологій оздоровлення та спорту ФБМІ

Дата події