У межах проєкту "Артвізитівка України" в залі Картинної галереї Центру культури та мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського у вересні та на початку жовтня пройшла колективна виставка десяти українських художників під назвою "Люблю тебе, моя країно…"

Виставку було організовано за підтримки ГО "Жінки майбутнього", МГО "Майбутнє починається з освіти", МГО "Молодь та діти за самоврядування". Її присвячено 30-річчю незалежності України. Організатори проєкту в своїй діяльності надають підтримку молодим талановитим митцям, пропонуючи їхні роботи Картинній галереї КПІ, з якою постійно співпрацюють. Своєю чергою, співробітники Картинної галереї організацією таких виставок прагнуть привернути увагу студентів і працівників університету до мистецтва і ознайомити їх з творчістю молодих українських художників.

Свої живописні твори різноманітних напрямів і стилів представили: Анна Білик, Антон Секереш, Віталій Дорош, Катерина Шиман, Марина Ольхова, Олександр Ольхов, Софія Резніченко, Тетяна Грицай, Тетяна Красна, Яніна Хасанова.

Дата події