На ІХФ впроваджують "зелену" хімію

У світі "зелену" хімію розглядають як громадський рух і науковий напрям, що пропонує розвиток технологій, які використовують більш ефективні хімічні реакції. Вона пов'язана з "відкриттям, розробкою та застосуванням хімічних процесів,

Проєкт ФЕЛ – переможець "Sikorsky Challenge 2021"

Понад три сотні інноваційних проєктів подали цього року молоді науковці на конкурс стартапів "Sikorsky Challenge", що наприкінці літа пройшов у КПІ ім. Ігоря Сікорського у рамках X Фестивалю інноваційних проєктів "Sikorsky Challenge 2021: Україна і світ"

У КПІ – свій "Камінь спотикання"

Присвячено "Камінь спотикання" пам'яті викладача КПІ Георгія Карловича Бріфа, який разом з дружиною був розстріляний наприкінці вересня 1941 року в Бабиному Яру.

Нагороди Федерації науково-технічних товариств Польщі – київським політехнікам

Головне управління Федерації науково-технічних товариств Польщі нагородило Почесними золотими знаками керівницю напряму роботи з рідкісними та цінними документами Науково-технічної бібліотеки імені Г.І.

Бібліотека КПІ не лише жива, але й активно розвивається!

Програма свята включала в себе інсталяцію "Бібліотека жива" біля маятника Фуко, акцію "Таємна книга" у вестибюлі бібліотеки, флешмоб "Літай, живи з Бібліотекою КПІ", публічний звіт бібліотеки та фото-челендж у фейсбуку від Української бібліотечної асоціації.