25 червня 2024 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО). За результатами засідання ухвалено рішення про акредитацію останніх в цьому навчальному році шести освітніх програм (ОП) нашого університету за повною процедурою терміном на п’ять років. Дві з них акредитовані з визначенням «зразкова»!

Акредитовані освітньо-наукові програми:

🔹 ОНП другого (магістерського) рівня вищої освіти «Атомні електричні станції» (143 Атомна енергетика, НН ІАТЕ)

🔹 ОНП другого (магістерського) рівня вищої освіти «Теплоенергетика та теплоенергетичні установки електростанцій» (144 Теплоенергетика, НН ІАТЕ)

🔹 ОНП другого (магістерського) рівня вищої освіти «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (151 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робото-техніка, ПБФ, ІХФ, НН ІАТЕ)

🔹 ОНП другого (магістерського) рівня вищої освіти «Мікро- та наносистемна техніка» (153 Мікро- та наносистемна техніка, ФЕЛ) — акредитація з визначенням «зразкова»

🔹 ОНП другого (магістерського) рівня вищої освіти (162 Біотехнології та біоінженерія, ФБТ)

🔹 ОНП другого (магістерського) рівня вищої освіти (171 Електроніка, ФЕЛ) — акредитація з визначенням «зразкова».

Загалом у КПІ ім. Ігоря Сікорського за весь час акредитовано за повною процедурою 230 освітніх програм, 13 з яких — із визначенням «зразкова».

🎉 Адміністрація університету дякує всім учасникам акредитаційних процедур за плідну й віддану роботу в надскладних умовах.

Дата події