Екскурсія до лабораторії з випробовування будівельних конструкцій

На початку грудня 2023 року студенти 3-го та 4-го курсів НН ІЕЕ, що навчаються за ОПП "Енергетичний менеджмент та енергоефективні технології", відвідали лабораторію відділу будівельної фізики та енергоефективності Державного підприємства "Науково-дослідний інститут будівельних конструкцій

Дещо про історію повітроплавання: від Анноне до Києва

Цей матеріал редакція планувала розмістити в газеті торік, адже саме в 2023-му виповнилося 240 років від дня першого польоту повітряної кулі братів Монгольф'є. Однак через низку об'єктивних причин опублікувати цю статтю нам не вдалося, тож робимо це тепер.

Інноваційна лабораторія на ФЕЛ

На факультеті електроніки 14 грудня відкрили нову сучасну технологічну лабораторію – спеціально для втілення у життя студентських проєктів, проведення брейнштормів, інженерних хакатонів і фестивалів інновацій.

Лабораторія Siemens на ФЕА

На факультеті електроенерготехніки та автоматики створено навчально-наукову лабораторію "Siemens".

Об'єкти культурної спадщини на території КПІ

Об'єкти культурної спадщини – це різноманітні пам'ятки минулих епох, що представляють особливу культурну цінність для сучасного і майбутніх поколінь. Даний статус означає, що об'єкт з боку держави підлягає особливому захисту, спрямованому на збереження автентичності.