Виставка "Вільна Україна": пензлі й фарби стають зброєю

На афіші виставки живопису, яка щойно пройшла в Картинній галереї Центру культури і мистецтв КПІ, – кетяги червоної калини. Це репродукція однієї з представлених на ній робіт – картини відомої української художниці Тетяни Діденко під назвою "Ранком вмивається кров'ю калина".

Директорка бібліотеки КПІ на Франкфуртському книжковому ярмарку

Франкфуртський книжковий ярмарок – одна з найважливіших щорічних європейських книжкових подій, що традиційно збирає тисячі учасників із десятків країн світу. Після двох років карантинних обмежень 2022-й повернув його до звичного формату проведення.

Перший календарний контроль осіннього семестру 2022/2023: результати та поради студентам

Закінчився перший календарний контроль осіннього семестру 2022/2023 навчального року. Зважаючи на безпекову ситуацію в країні та перебої з постачанням електроенергії, терміни його проведення були продовжені на тиждень і він фактично добіг кінця 5 листопада 2022 року.

КПІшники допомагатимуть пораненим. КПІ визначив напрями співпраці з двома провідними медичними установами НАМН України

Питання якісного лікування та реабілітації українських воїнів, які зазнали на фронті поранень чи бойових травм, стає дуже нагальним. Тисячі здебільшого молодих людей, які мужньо захищали Україну у війні з жорстокою ординською навалою зі сходу, необхідно повертати до повноцінного життя.

Так створюється новий парк КПІ

Рік тому за корпусом №28 КПІ ім. Ігоря Сікорського вздовж вулиці Борщагівської було закладено новий парк. Весь комплекс робіт з облаштування приблизно трьох гектарів паркової зони планується закінчити у 2023 році.

Верховна Рада нагородила КПІшників

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук вручив дипломи й відзнаки молодим вченим — лауреатам Премії Верховної Ради України за 2020 рік і лауреатам іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених-докторів наук за 2021 рік.