Виробництво – це вищий пілотаж бізнесу

"Серед компаній, які із задоволенням беруть на практику й на роботу наших студентів і куди із задоволенням ідуть наші випускники, – Білоцерківський завод "Трібо", – розповів в.о. завідувача кафедри високотемпературних матеріалів та порошкової металургії ІМЗ ім. Є.О. Патона д.т.н.

МТ10-36 "Днепр": потужний, невибагливий і надійний

Рік тому експозиція Державного політехнічного музею збагатилась яскравим подарунком – мотоциклом МТ10-36 "Днепр" (Назва – російською). Після досить непростого, з перервами на карантин, ремонту мотоцикл зайняв своє місце в розділі "Транспорт".

Кафедра менеджменту ФММ: шлях до успіху

Кафедра менеджменту факультету менеджменту та маркетингу, одна з найбільших та найуспішніших кафедр КПІ ім. Ігоря Сікорського, є ровесницею незалежності нашої країни та разом з нею справляє в цьому році тридцятирічний ювілей.

Про квілтерів та японські традиції на виставці "Східний вітер"

В Українсько-Японському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського 3 березня 2021 року, за підтримки Асоціації майстрів клаптикового шиття України, відкрилася виставка "Східний вітер". Проєкт присвячено традиційній японській вишивці в техніці "сашико".

ТОВ "Нокіа Солюшнз енд Нетворкс Україна" і КПІ співпрацюватимуть над упровадженням технології 5G

Започаткування співробітництва задля впровадження  технології 5G в Україні і підписання Меморандуму про співпрацю – такою була мета візиту до КПІ ім. Ігоря Сікорського представників ТОВ "Нокіа Солюшнз енд Нетворкс Україна", який відбувся 5 березня.