Створити атмосферу зацікавленості та змагальності

Літо – напружена пора для випускників та їх батьків. Вважається, що для успішного складання ЗНО та вступу до вишу потрібні знання шкільних предметів, отримані від учителів чи репетиторів. Але часто у цей гарячий час  потрібна просто думка (розмова) людини небайдужої і досвідченої.

Заключна конференція проєкту з європейських бізнес-моделей

Відкриваючи роботу конференції, академічний координатор проєкту д.е.н., проф. Людмила Шульгіна зазначила, що на виконання взятих на себе зобов'язань протягом звітного періоду (01.09.2017 – 04.06.2020) проєктна команда провела 36 тренінгів, 3 круглі столи, 2 форуми

Фундаментальна наука – основа технічного і суспільного прогресу

За підсумками 2019 р. завідувач кафедри органічної хімії та технології органічних речовин (ОХ та ТОР) доктор хімічних наук, професор Андрій Артурович Фокін уже вкотре став лідером нашого університету з публікаційної активності.

Слова вітання та вдячності Познанській Політехніці

У одного з найближчих наших польських університетів-партнерів – Познанського університету технологій (ПУТ) –  новий ректор.  На цю посаду на період 2020-2024 рр. обрано професора Теофіла Ясіновського, який донедавна обіймав посаду проректора Познанської політехніки з міжнародних справ.

Вадим Кондратюк: "Всі приписи щодо пожежної безпеки в КПІ практично виконано. Але роботи не припиняємо"

Дотримання правил пожежної безпеки на об'єктах, розташованих на території навчального закладу, – предмет особливої турботи відповідальних осіб університету та його підрозділів.

"Карантинний" семестр завершується. Напрацювання залишаються

Із запровадженням карантину суттєво ускладнилась робота департаменту організації освітнього процесу. Його співробітники працювали не лише над виконанням планових завдань, але й виконали велику роботу з організації навчання в умовах карантину, яку на початку року, зрозуміло, ніхто не передбачав.