Студенти ХТФ – переможці Всеукраїнської олімпіади

Студенти КПІ ім. Ігоря Сікорського стали переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Хімічні технології неорганічних речовин". Вона проходила на базі ДВНЗ "Український державний хіміко-технологічний університет" (УДХТУ) у м. Дніпро в травні.

Олександр Бондарець - фахівець з механічних випробувань

Серед переможців університетського конкурсу "Молодий викладач-дослідник 2018" названо і асистента кафедри динаміки і міцності машин та опору матеріалів ММІ, м.н.с. Науково-випробувального центру "Надійність" (ММІ) Олександра Бондарця.

Знайомтеся: нові очільники департаментів

У №25 від 12 вересня 2019 р."КП" познайомив читачів з новими проректорами університету, кандидатури яких були затверджені на засіданні Вченої ради університету 9 вересня 2019 року під час розгляду питання щодо вдосконалення системи управління та організаційної структури університету.

Головоломний кубик

Щороку в третю суботу вересня в Україні відзначається День винахідника і раціоналізатора. Це свято найбезпосереднішим чином стосується нашого університету, адже винахідництво і, тим більше, раціоналізаторська діяльність є невід'ємною частиною діяльності інженера.

"Колесо" котиться завдяки випускникові КПІ

Улюблене місце відпочинку киян та гостей столиці – Андріївський узвіз – приваблює не лише архітектурним колоритом, музеями, сувенірними крамничками, закладами харчування, різноманітними культурно-мистецькими заходами, а й самобутніми театрами.

Вітаємо Євгена Бульду!

Представники Генерального штабу ЗСУ та Міністерства оборони України нагородили помічника ректора, віцепрезидента Асоціації випускників КПІ Євгена Бульду Подякою від Генерального штабу Збройних сил України