Вітаємо переможців ХII олімпіади з теорії електронних кіл “ТЕК’2019” !!!

21 листопада 2019 року відбулася XII відкрита студентська олімпіада з теорії електронних кіл, яка щорічно проводиться кафедрою електронної інженерії факультету електроніки і присвячується пам’яті професора Сігорського Віталія Петровича

На засіданні Вченої ради: 10.12.2018

Першим було заслухано питання про підготовку іноземних студентів у КПІ ім. Ігоря Сікорського. Доповідав директор Центру міжнародної освіти В.О.Коваль.

Білоус Інна Юріївна: фахівець з енергоефективності будівель

У листопаді 2018 р. асистенту кафедри теплотехніки та енергозбереження ІЕЕ Інні Юріївні Білоус призначено стипендію Кабінету Міністрів України для молодих учених. Колектив кафедри пишається колегою та вважає таке визнання абсолютно заслуженим.

Микита Упатов – лауреат премії Київміськради

З нагоди Дня місцевого самоврядування 7 грудня в залі пленарних засідань Київської міської ради відбулося нагородження лауреатів премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування у 2018 році.

Нестерко Артем Борисович: Оптимально керувати електроенергетичною системою

Серед робіт, удостоєних премії Президента України для молодих учених 2018 р., увагу фахівців привертає дослідження колективу науковців "Заходи та засоби підвищення надійності та якості електропостачання, а також зменшення втрат електроенергії в електроенергетичних системах з відновлюваними джерел

На Буковині відкрили Музей космосу імені Леоніда Каденюка

На Буковинській землі, де народився перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк, відкрився Музей космосу. Колектив Державного політехнічного музею при КПІ ім. Ігоря Сікорського щиро підтримав ідею відкриття музею.

Київське сухе варення: красиво, смачно і корисно

Тривають новорічні свята, і на наших столах не переводяться різноманітні смаколики. Новинкою для киян стала поява наприкінці року "смачного" сувеніру – художньо оформлених металевих баночок та ошатних пакуночків з сухим київським варенням (цукатами).

З історії київських мостів

Історія нашої землі споконвіків пов'язана з шляхами і переправами. Адже археологічні знахідки свідчать, що вже тисячі років тому через наші краї йшов жвавий транзит виробів з Кавказу, Прибалтики, Балкан тощо.

Концерт до новорічних свят

18 грудня зал засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського на деякий час перетворився на концертний зал. Тут з передноворічною програмою перед співробітниками і студентами Київської політехніки виступили студенти і викладачі Національної музичної академії України ім. Петра Чайковського.