Семінар "Економічне співробітництво Польщі з Україною'2017"

У м. Івонич-Здруй 19–21 травня 2017 р. відбувся традиційний семінар "Економічне співробітництво Польщі з Україною", який  щороку організує Секція вихованців КПІ у Польщі. Безпосередніми організаторами семінару виступили Генрик Букальський і Александер Сарнецький.

Нові управлінські підходи від Олександра Саврука

"... Поняття "стратегія" і  "план" суперечать одне одному… Стратегічний план – чистий оксюморон… Цифра вбиває ідею…"

"…Ідея – це може бути така композиція різних понять, яка виникає зразу як цілісний образ. І це те, власне, що сьогодні є сутністю стратегічних рішень…"

Візит до Познаньської політехніки

На запрошення ректора Томаша Лодиговського Познаньську політехніку з 28 травня по 1 червня відвідав декан факультету біомедичної інженерії КПІ ім. Ігоря Сікорського доктор медичних наук, професор Віталій Максименко.

УДЦР відкриває двері майбутнім фахівцям

Нещодавно третьокурсники Інституту телекомунікаційних систем на чолі з професором кафедри телекомунікацій Теодором Миколайовичем Наритником відвідали Державне підприємство "Український державний центр радіочастот" (УДЦР), де їм влаштували екскурсію корпусами та лабораторіями.

Успіхи електрохіміків – викладачів і студентів

Напередодні  Дня науки України, який цього року відзначався 20 травня,  на кафедрі технології електрохімічних виробництв (ТЕХВ) хіміко-технологічного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулися дві приємні події.

Майстер-класи за проектом NETCENG на ФАКС

Проект NETCENG – це проект технічної допомоги Європейського Союзу "Нова модель третього циклу в інженерній освіті у відповідності до Болонського процесу в Білорусі, Росії, Україні", що виконується з грудня 2013 р.

Клуб любителей фантастики "Портал"

У червні цього року виповнюється тринадцять років клубу любителів фантастики (КЛФ) "Портал", який функціонує на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету.

Французький гість на кафедрі акустики

18 квітня 2017 року відбулася зустріч працівників і студентів  кафедри акустики та акустоелектроніки з викладачем і співробітником акустичної лабораторії Університету Ле-Ман (Франція) Бруно Газенгелем.

Студентка ФБТ – стипендіатка Президента

Шестикурсниця кафедри промислової біотехнології факультету біотехнології і біотехніки Марина Молочко цього семестру стала стипендіаткою Президента України за сумлінність у навчанні та активну наукову і громадську діяльність.