На запрошення ректора Томаша Лодиговського Познаньську політехніку з 28 травня по 1 червня відвідав декан факультету біомедичної інженерії КПІ ім. Ігоря Сікорського доктор медичних наук, професор Віталій Максименко. Під час візиту професор В.Б.Максименко мав нагоду ознайомитися з університетом, його підрозділами та попрацювати з фахівцями в галузі біомедичної інженерії. Особливу увагу він приділив численним лабораторіям Познаньської політехніки, в яких відбувається поєднання освіти з науковою роботою та інноваційною діяльністю, а також практична підготовка майбутніх фахівців.

Під час зустрічі з магістрами, докторантами і науковцями Познаньської політехніки проф. В.Б.Максименко розповів про програми навчання на факультеті біомедичної інженерії  КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також про досягнення факультету в галузі біоінженерії.

Під час зустрічі з ректором університету Томашем Лодиговським та проректором Теофiлом Ясиновським проф. В.Б.Максименко обговорив створення спільних освітньо-наукових структур, залучення польських і українських фахівців до участі в спільних дослідницьких проектах, проведення спільних конференцій i семінарів, можливості та перспективи обміну студентами за магістерськими програмами та ін.

Ольга Вахріна

Дата події