Стипендії від компанії Huawei

20 квітня 2017 року в приміщенні Центру міжнародної освіти відбулося урочисте нагородження кращих студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського стипендіями від компанії Huawei, яка є однією з найбільших китайських компаній у сфері телекомунікацій.

Конкурс "Молодь енергетиці України–2016"

Відкритий конкурс молодих учених та енергетиків "Молодь – енергетиці України" (МЕУ) є щорічним. Він проводиться Всеукраїнською радою ветеранів праці енергетики України (відповідальний – Герой України С.І.Поташнік) та нашим університетом (відповідальний – проректор з наукової роботи КПІ ім.

Студент ФММ – призер Всеукраїнської олімпіади з історії України

Другий тур Всеукраїнської олімпіади з історії України відбувся 25–27 квітня 2017 року на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка. У ньому взяли  участь 94 студенти,  які за результатами першого етапу олімпіади показали найкращі результати.

Студенти КПІ – переможці олімпіади з енергетичного менеджменту

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Енергетичний менеджмент" пройшов у КПІ ім. Ігоря Сікорського на базі Інституту енергозбереження та енергоменеджменту з 24 по 27 квітня 2017 р. В олімпіаді взяли участь 14 провідних ВНЗ України.

На засіданні Вченої ради: 15.05.2017

Про затвердження Положення про організацію освітнього процесу в КПІ ім. Ігоря Сікорського доповідав заступник голови експертно-кваліфікаційної комісії С.П.Гожій.

Міжнародна конференція на ТЕФ

11–12 травня на базі теплоенергетичного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася  IV Міжнародна науково-практична конференція "Сталий розвиток – ХХІ століття: управління, технології, моделі (Наукові читання імені Ігоря Недіна)".