20 квітня 2017 року в приміщенні Центру міжнародної освіти відбулося урочисте нагородження кращих студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського стипендіями від компанії Huawei, яка є однією з найбільших китайських компаній у сфері телекомунікацій. Представники компанії підготували презентацію про вплив і розвиток телекомунікаційних технологій у майбутньому, а також випускниця КПІ ім. Ігоря Сікорського, яка на даний момент працює в Huawei, поділилася своїми враженнями від роботи у міжнародній компанії.

Стипендіатами компанії Huawei стали 13 студентів з шести факультетів: Наталія Гвоздецька (ІТС), Дар'я Гордєєва (ІТС), Антон Ковбич (РТФ), Костянтин Махно (РТФ), Дарія Ляшко (ФЕЛ), Олександра Смоленська (ФЕЛ), Владислав Степаненко (ФЕЛ), Валерій Колесник (ФІОТ), Микола Храмченко (ФІОТ),  Олександр Мельник (ФПМ), Віра Родіонова (ФПМ), Катерина Стецюк (ФТІ), Дмитро Черкас (ФТІ) (на фото).

Найбільший розмір стипендії, а саме 2322 грн щомісяця, був присуджений студентці ІТС Н.Гвоздецькій. Усі інші студенти отримуватимуть стипендію в розмірі 1449 грн та 873 грн щомісяця з лютого по травень 2017 року. Приємно відзначити, що у сфері телекомунікацій дівчата не поступаються хлопцям: серед стипендіатів компанії Huawei їх майже половина.

Компанія також оголосила про приєднання до стипендіальної програми студентів теплоенергетичного факультету, оскільки ця галузь є доволі перспективною. Крім того, компанія презентувала бібліотеці КПІ ім. Ігоря Сікорського спеціальну літературу, яка дозволить студентам докладно ознайомитися з розробками та досягненнями компанії у сфері телекомунікацій.

Інф. департаменту навчально-виховної роботи

Дата події