У "Глобусі" цього літа

Уже чверть століття студентський гірський табір КПІ "Глобус", що в Карпатах, приймає туристів, залюблених у природу і походи. Табір розташований в унікальному місці – Карпатському національному парку, поблизу Говерли.

Лейденський університет відкриває двері для студентів ХТФ

У 2016 році стартувала нова європейська програма кредитної мобільності Еразмус+ КА1, за якою співпрацюють Інститут хімії Лейденського університету (Королівство Нідерланди) і хіміко-технологічний факультет нашого університету.

Європейські навігаційні технології в Україні

30 червня 2016 року в нашому університеті відбувся семінар, організований у рамках проекту "UKRAINE", що фінансується Рамковою програмою Європейського Союзу з досліджень та інновацій "Горизонт 2020".

Літня школа з мехатроніки 2016

Всеукраїнська студентська олімпіада "Мехатроніка в машинобудуванні" торік стала однією з найпопулярніших в Україні.  На ній як стажери та спостерігачі побували представники Академії муніципального управління, Одеської національної академії харчових технологій, Кременчуцького національного ун

Васильєв Георгій Степанович: креативний та наполегливий

При знайомстві з Георгієм Степановичем Васильєвим – асистентом кафедри технології електрохімічних виробництв ХТФ, переможцем конкурсу "Молодий викладач-дослідник – 2016" – виникає відчуття, що все у житті він робить на "відмінно".

Нагороди Федерації науково-технічних товариств Польщі

1 вересня в КПІ імені Ігоря Сікорського відбулося нагородження: Головне управління Федерації науково-технічних товариств Польщі відзначило своїми Почесними золотими знаками працівників нашого університету – заступника проректора з міжнародних зв'язків Євгена Поліщука і декана теплоенергетичного ф

Успіх хорової капели

Народна академічна хорова капела КПІ двічі на рік їздить з концертами за кордон. Цього літа капела побувала в Румунії, де брала участь у IV Міжнародному фестивалі хорової музики ім. Гавриїла Музическу, що проходив у Яссах.

КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав Президент України Петро Порошенко

Візит Президента України Петра Порошенка до КПІ ім. Ігоря Сікорського у День знань розпочався з покладення квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні та до меморіальної дошки з прізвищами київських політехніків, які віддали життя за свободу та незалежність нашої країни.