Комп'ютерне моделювання в хімії, технологіях і системах сталого розвитку – КМХТ–2016

18–20 травня 2016 року на базі кафедри кібернетики хіміко-технологічних процесів ХТФ пройшла V Міжнародна науково-практична конференція "Комп'ютерне моделювання в хімії, технологіях і системах сталого розвитку – КМХТ-2016".

На засіданні Вченої ради: 06.06.2016

Основним питанням порядку денного була підготовка до нового навчального року. Доповідав перший проректор Ю.І.Якименко, співдоповідач – проректор М.Ю.Ільченко.

Стипендіат Президента з ММІ Сергій Салій

Серед кращих студентів університету, удостоєних у цьому семестрі стипендії Президента України, є і магістрант Сергій Салій. Він навчається за спеціальністю "Обробка металів за спецтехнологіями", отримав диплом бакалавра з відзнакою, середній бал успішності за період навчання 5,0.

Будуть не гіршими, ніж у сусідів

Третьокурсник ММІ Антон Яхно вигідно вирізняється серед ровесників – знаннями, успіхами, фізичною підготовкою. Він завжди прагнув бути кращим серед однолітків та наполегливо працював для цього.

Всеукраїнська студентська олімпіада з ТОЕ 2016

19 травня 2016 року в НТУУ "КПІ" на базі кафедри теоретичної електротехніки факультету електроенерготехніки та автоматики відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з теоретичних основ електротехніки.

Участь у ньому взяли 43 студенти з 17 вищих навчальних закладів України.

Івану Сергійовичу Рябенку – 80!

На початку червня відсвяткував свій поважний ювілей к.т.н. Іван Сергійович Рябенко – доцент кафедри електромеханічного обладнання енергоємних виробництв ІЕЕ.

Андрію Єлисейовичу Бабенку – 80!

2 червня виповнилося 80 років д.т.н, професору, в.о. завідувача кафедри динаміки і міцності машин та опору матеріалів ММІ Андрію Єлисейовичу Бабенку.

Згадуючи Войцеха Свєнтославського

Пам'ятаю, влітку 2010-го ми розмовляли з ректором Київської політехніки  Михайлом Згуровським про увічнення на території НТУУ "КПІ" пам'яті видатного польського вченого і громадського діяча – випускника КПІ – Войцеха Свєнтославського.