Вадим Мазур - стипендіат ректора з ММІ

"Через кілька місяців захист диплома, випуск… А я вже сумую за своєю політехнікою", – так розпочав розповідь про себе Вадим Мазур, магістрант кафедри лазерної техніки та фізико-технічних технологій, стипендіат ректора у цьому семестрі.

Микола Сорока. Біографічна повість "Ще одна весна". IV частина

Екзамени в аспірантуру Євген склав на "відмінно". Наказом ректора його було зараховано асистентом кафедри вищої математики Київського політехнічного інституту. І професор Смогоржевський був задоволений, що все обійшлося без ускладнень.

Осипчук Сергій Олександрович - лауреат премії НАНУ

За досягнення в розробленні важливих наукових проблем групу молодих учених було відзначено преміями НАН України. Серед нагороджених і представник Київської політехніки Сергій Олександрович Осипчук, к.т.н., асистент кафедри телекомунікаційних систем ІТС.

До 25-річчя Музею історії космонавтики

27 квітня 2016 року виповнилося 25 років з дня заснування Музею історії космонавтики м. Києва (нині – Відділ історії авіації та космонавтики ім. І.І.Сікорського Державного політехнічного музею при НТУУ "КПІ").

Відзначення Міжнародного дня інтелектуальної власності

26 квітня 2016 року в НТУУ "КПІ" пройшли урочистості з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності, в яких взяли участь представники ректорату, викладачі, студенти, співробітники відділу з питань інтелектуальної власності та комерціалізації наукових розробок НТУУ "КПІ", члени ЕКК з пита

Вітаємо Юрія Миколайовича Кузнецова

Вітаємо професора кафедри конструювання верстатів та машин ММІ, академіка АН вищої освіти України, д.т.н. Юрія Миколайовича Кузнецова з нагородженням золотою медаллю "Видатний винахідник" Всесвітньої організації інтелектуальної власності!

Богдан Гливинський про ЛітВежу

У вересні 2015 року у вежі КПІ відбулася подія, що змінила літературне життя нашого університету, – на світ народився проект ЛітВежа. Хлопці та дівчата, студенти КПІ  (і не тільки) почали  проводити тематичні вечори, присвячені художньому слову.

Змагання з шейпінгу за програмою Спартакіади

У змаганнях, що проходили за програмою Спартакіади НТУУ "КПІ", взяли участь 85 студенток з ФБМІ, ФМФ, ФЛ, ХТФ, ФММ, ФЕЛ, ІТС, ФПМ, ФАКС, ММІ, ФТІ, ФІОТ, ФСП, ВПІ, ІПСА, ПБФ, ФБТ, ІЕЕ. Основна мета змагань – популяризація спорту та здорового способу життя.

Змагання з аеробіки на першість факультетів

Змагання зі спортивної аеробіки на першість факультетів за програмою Спартакіади НТУУ "КПІ" відбулися 20 квітня в залі аеробіки та фітнесу ЦФВС. Розпочався турнір парадом команд-учасниць. Спортсменок привітали: головний суддя змагань, відповідальна за навчальне відділення аеробіки ст.