Про діяльність і перспективи Українсько-Японського центру від п. Мідзухо Фурукава

Про діяльність і перспективи Українсько-Японського центру розповіла "КП" координатор діяльності Українсько-Японського центру НТУУ КПІ" від Японської фундації – японської урядової організації, що з метою поглиблення взаєморозуміння і налагодження співпраці між народами Японії та інших країн забезпечує міжнародні програми культурних обмінів по всіх регіонах світу, –п. Мідзухо Фурукава.

На засіданні Вченої ради: 12.05.2015

12 травня 2015 р. відбулося чергове засідання Вченої ради університету.

Розпочалося воно поздоровленням ювіляра – завідувача кафедри загальної та теоретичної фізики академіка НАН України, д.ф.-м.н., професора Вадима Михайловича Локтєва.

Рейтинг підрозділів університету – 2014

З метою врахування результатів основних напрямів діяльності кафедр університету навчально-методичним відділом НТУУ "КПІ" третій рік поспіль проводиться рейтингування підрозділів університету за методикою, затвердженою Методичною радою НТУУ "КПІ".

Весна 2015 у студмістечку

Нинішня весна  у студмістечку видалася веселою та творчою, порадувала цікавими різноманітними заходами. 21 квітня відбувся конкурс авторської пісні. Цього разу він пройшов у відкритому форматі.

Жимолость у затінку першого корпусу

На території нашого парку зростає величезна кількість найрізноманітніших рослин. "Якщо пересуватися територією КПІ удвічі повільніше, можна побачити в чотири рази більше",– зауважив колега, розглядаючи невідомий кущ на розі корпусу (з боку бухгалтерії).

Відкриття XVІ Міжнародної наукової конференції імені академіка Михайла Кравчука

14 травня в Залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулося урочисте відкриття XVІ Міжнародної наукової конференції імені академіка Михайла Кравчука. Вона зібрала 260 учасників з дев’яти країн.