Рімович Андрій. Вдосконалює приводи метрополітену

У цьому семестрі шестикурсник ФЕА з кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу Андрій Рімович отримує іменну стипендію ректора НТУУ «КПІ». До майбутньої фахової діяльності юнак крокує зважено і послідовно.

Наукові заходи на факультеті лінгвістики

Середина осені видалася напруженою для науковців ФЛ. 28 жовтня 2014 р. відбулась ІV Міжнародна науково-методична конференція "Іншомовна освіта у вищій технічній школі: методи, підходи, технології".

Інтерклуб КПІ діє

Студенти-іноземці НТУУ "КПІ" залюбки беруть участь у всіляких культурно-просвітницьких заходах. 8 листопада 2014 р. громадяни В'єтнаму та Республіки Корея стали активними учасниками Фестивалю кухні та культур країн Азії, що відбувся в НКЦ "Український дім".

Як створюються “лісовики”

Кошлатий камуфляж (інші назви – лісовик, єгер, мара, хамелеон) в Україні донедавна застосовували при спостереженні за тваринами на природі. Та сьогодні його потребують бійці АТО. Виготовленням таких костюмів займаються, зокрема, жінки Волонтерської сотні та запрошують усіх небайдужих.

Обозненко Ігор Леонідович. Пам'яті колеги

27 листопада цього року мало виповнитися 75 років від дня народження доцента кафедри акустики НТУУ "КПІ" Ігоря Леонідовича Обозненка – видатного фахівця у галузі акустики. На жаль, уже 9 років немає його з нами.

Зустріч з представниками КМДА

20 листопада НТУУ «КПІ» відвідала делегація Київської міської державної адміністрації. Це був суто робочий візит, присвячений обговоренню шляхів налагодження ефективної співпраці міської влади і науковців університету.

Заключна конференція конкурсу «Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу!»

19 листопада в Залі Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулася заключна конференція загальноукраїнського проекту – конкурсу «Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу!».