Андрій Садовий: «Хочете місце під сонцем – створіть власне сонце!»

Напередодні виборів до Київради львівський міський голова Андрій Садовий мав зустріч зі студентами КПІ. Тема  зустрічі – "Наука і технології для успішного міста". Львівський голова поділився думками з приводу того, яким має бути по-справжньому успішне місто та як його побудувати.

V Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих учених на ХТФ

9-11 квітня 2014 року на хіміко-технологічному факультеті пройшла V Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих учених. Конференція була присвячена фундаментальним та практичним питанням у галузі хімії та хімічної технології.

Всеукраїнська олімпіада з ТОЕ

  19-21 травня 2014 р. на базі кафедри теоретичної електротехніки НТУУ «КПІ» (зав. кафедри – чл.-кор. НАН України, д.т.н., проф. А.А.Щерба) відбувся заключний, ІІ етап Всеукраїнської студентської олім­піади з теоретичних основ електротехніки.

Виставка інноваційних розробок

З 14 по 17 травня в Національному комплексі "Експоцентр України" пройшов щорічний фестиваль науки, присвячений цього року інноваційним розробкам, готовим до впровадження у виробництво.

Новогрудська Ріна – дослідник з ІТС

Асистент кафедри інформаційно-телекомунікаційних мереж Ріна Леонідівна Новогрудська є перспективним фахівцем з інтелектуального аналізу інформації та моделей і методів представлення знань на спеціалізованих Інтернет-порталах.

Успіх аспіранта з ІФФ Ігоря Владимирського

Цього року аспірант кафедри фізики металів ІФФ Ігор Владимирський став переможцем в конкурсі НАН України на здобуття премій для молодих учених і студентів вищих навчальних закладів за кращі наукові роботи.

Стажування в Канаді

Співробітники Світового центру даних з геоінформатики та сталого розвитку Катерина Дорошенко і Віктор Путренко (на фото) пройшли стажування у Ванкуверському острівному університеті (Канада) й отримали сертифікати про вдосконалення викладацьких умінь та розробку навчальних програм у галуз