Київські політехніки відвідали Державу Катар

Делегація НТУУ "КПІ" у складі члена Наглядової ради технопарку "Київська політехніка" Миколи Петренка, проректора НТУУ "КПІ" професора Олексія Новікова, а також Олександра Свищевського – керівника компанії GSMSoft, що входить до складу технопарку "Київська політехніка",  наприкінці березня в

Угода з ДНВП "Картографія"

2 квітня у Світовому центрі даних з геоінформатики та сталого розвитку (СЦД-Україна), який працює на базі нашого університету, відбулася зустріч ректора НТУУ "КПІ", наукового керівника СЦД-Україна академіка НАН України Михайла Згуровського з делегацією Державного науково-виробничого підприємс

Гавриш Анатолій Павлович - заслужений професор НТУУ "КПІ"

23 квітня 2014 р. відсвяткував свій 80-річний ювілей Анатолій Павлович Гавриш – провідний науковий співробітник ВПІ НТУУ "КПІ", заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України, відомий у країні та за її межами вчений у галузі технології машинобудування.

Стипендіатка ректора Анастасія Зворикіна зі ЗФ

Чоловічий за своєю суттю зварювальний факультет часто приваблює і дівчат – гарних та розумних. Загальновідомо, що складні навчальні дисципліни та значні навантаження не дуже сприяють безтурботному життю студенток на ЗФ.

Кейс-змагання з маркетингу 2014

6 березня в НТУУ “КПІ” відбулася фінальна частина Всеукраїнського студентського кейс-змагання з маркетингу "Rising Industrial Marketing Stars", організованого кафедрою промислового маркетингу ФММ.

VII конференція "B2B Маркетинг" на ФММ

5–6 березня на базі кафедри промислового маркетингу НТУУ "КПІ" відбулася VII Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених "B2B Маркетинг". Відповідно до програми були проведені пленарні засідання, майстер-класи та кейс-змагання.

Сергєєв Володимир Григорович. Формула успіху академіка

Володимир Григорович Сергєєв – видатний конструктор систем керування ракетної техніки, двічі Герой Соціалістичної Праці, лауреат Ленінської і Державних премій, доктор технічних наук, академік Національної академії наук України.