Магічна лабораторія у ФТІ

Що не кажи, а все незрозуміле та таємниче притягує людину, як магніт.  А де незрозуміле – там уже й магія. Може тому стільки спільного навіть у словах "магніт" і "магія". "Дива суперечать не природі, а тому, що ми про неї знаємо", – говорив свого часу Блаженний Августин.

Зустріч із засновником компанії "Cloudozer"

Можливість обговорити проблеми нашої освіти, перспективи розвитку ІТ, технології зберігання інформації отримали студенти НТУУ "КПІ" 22 жовтня 2013 року на зустрічі із засновником компанії "Cloudozer", фахівцем із хмарних обчислень та штучного інтелекту Віктором Совєтовим у рамках проекту кафе

Шамардак Михайло Васильович. Вітаємо із ювілеєм!

Якщо запитати пересічного громадянина, з ким асоціюється ім''я Михайло Васильович, згадують воєначальника Фрунзе чи вченого Ломоносова. Та для київських політехніків – це завідувач відділення студентської поліклініки М.В.Шамардак, який обіймає цю посаду вже 26 років.

Вітаємо! [ІІ Всесвітні ігри з єдиноборств]

Вітаємо студента 5-го курсу, гр. МЛ-31м Механіко-машинобудівного інституту НТУУ «КПІ» Андрія Нікітченка із завоюванням срібної медалі на ІІ Всесвітніх іграх з єдиноборств (SportAccord World Combat Games), які проходили з 18 по 26 жовтня 2013 року в Санкт-Петербурзі (Росія).

Студенти. Осінь. Лабіринт... [2013]

Ці поняття якнайкраще поєднуються між собою, коли ми говоримо про туристичні змагання, що стали традиційними для КПІшників. «Лабіринт 2013. Осінь» 11–13 жовтня уже вкотре зібрав студентів НТУУ «КПІ» на базі СОТ «Політехнік».