Здібності, підкріплені працею

Правильно обравши професію, ти визначаєш свою майбутню долю, впевнений п'ятикурсник ІЕЕ Володимир Дмитрук. Закінчивши московську школу, Володимир на відмінно склав вступні іспити й був зарахований на навчання до МДТУ ім. М.Е. Баумана.

Дихальні вправи для здоров’я

Життя людини починається з вдиху, підтримується диханням, закінчується видихом. За допомогою регуляції дихання людина здатна змінювати свій стан. Індійський мудрець X-XI ст.

На знак визнання заслуг і вдячності…

Під час зустрічі на найвищому рівні Президента України Віктора Януковича і Прем'єр-міністра Японії Наото Кана, що відбулася  16 січня 2011 року, в ході обговорення стану і перспектив двосторонніх відносин керівники двох держав згадали і про діяльність Українсько-Японського центру НТУУ "КПІ".

Олімпіада з інженерної та комп’ютерної графіки

21–22 травня 2013 року на кафедрі нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки фізико-математичного факультету відбулася загальноуніверситетська студентська олімпіада з навчальної дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка» у номінаціях: «Інженерна та комп’ютерна графіка.

Стежками Криму

На травневі свята студенти КПІ, які навчаються на відділенні туризму, разом з учнями 2-ої Вишневської школи здійснили пішохідний похід 1-ої категорії складності по печерних містах Криму. У похідних умовах вони на практиці засвоїли і вдосконалили набуті теоретичні знання: відпрацювання навичок руху по пересіченій місцевості, укладання наплічника, встановлення намету, ночівля в польових умовах, розпалення багаття тощо.

Науковий семінар "Генетичні програми еволюції антропогенних систем"

18 квітня 2013 р. на базі ММІ відбувся науковий семінар, організований спільно з загальнотехнічним відділенням АН вищої освіти України (АНВОУ) на тему "Генетичні програми еволюції антропогенних систем" (доповідач – д.т.н., проф.