Всеукраїнський юнацький водний приз – 2013

Вода: як не забруднювати, а не як очищати – такий однозначний висновок роблять старшо­класники у своїх роботах, поданих на конкурс "Всеукраїнський юнацький водний приз", фінал якого пройшов 9–12 квітня 2013 року в НТУУ "КПІ" на базі хіміко-технологічного факультету.

Від реформування навчальних програм до інтенсифікації наукових досліджень

Інтенсифікація наукових досліджень – один з пріоритетних напрямів діяльності вищої школи. Вирішення цього надзвичайно важливого та складного завдання має кілька етапів, і одним з перших є реформування навчальних планів відповідно до сучасних вимог науки та техніки.

Всі до Країни Знань!

«Дорогами «Країни Знань»  – так називається збірник нарисів, що вийшов друком наприкінці минулого року. Тут зібрано нариси, що друкувалися на сторінках науково-популярного журналу для молоді та юнацтва «Країна Знань».

Члени МАН подарували світові свої винаходи

25 квітня двісті п’ятдесят фіналістів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук України перед головним корпусом НТУУ «КПІ» випустили в небо кольорові повітряні кульки з прив’язаними до них назвами їх винаходів.

Президент Університету м. Вінніпег професор Ексуорсі став Почесним доктором НТУУ «КПІ» і прочитав для студентів лекцію про сталий розвиток

22 квітня 2013 року Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» відвідав президент Університету м. Вінніпег (Канада) професор Ллойд Ексуорсі.

Спартакіада з шейпінгу

17 квітня 2013 року пройшла Спартакіада НТУУ "КПІ" з шейпінгу.

Церемонія розпочалася парадом учасниць змагань. У ній взяли участь 77 студенток, які продемонстрували яскраві показові виступи глядачам – своїм друзям, однокурсникам та викладачам.