100-тисячний патент на винахід в Україні

У приміщенні Державного підприємства "Український інститут промислової власності" 20 листопада 2012 року за участю голови Державної служби інтелектуальної власності України Миколи Вікторовича Ковіні відбулося вручення стотисячного патенту на винахід "Спосіб підвищення ефективності хіміотерапі

Іншомовна освіта у вищій технічній школі

22 листопада 2012 року відбулась ІІ Міжнародна наукова конференція "Іншомовна освіта у вищій технічній школі: методи, підходи, технології", що була організована та проведена кафедрою АМТС №1 факультету лінгвістики.

Партнерство – запорука успіху

Напередодні Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку в залі бібліотеки Інституту телекомунікаційних систем НТУУ "КПІ" відбулася зустріч з представниками телекомунікаційних компаній "Alcatel-Lucent" та "Астеліт". Були запрошені студенти, аспіранти, викладачі та співробітники інституту.

Мистецтво бути студентом

Продовжуємо знайомити наших читачів з кращими студентами НТУУ "КПІ" – іменними стипендіатами. Сьогодні про себе розповідає студентка IV курсу ХТФ Ганна Ясинська, яка отримує стипендію імені академіка НАН України О.В.Городиського – директора Інституту загальної та неорганічної хімії ім.

У ФК НТУУ “КПІ” знову срібло!

У жовтні цього року завершився щорічний двоетапний футбольний сезон у рамках чемпіонату міста з футболу серед гравців-ветеранів, який проходив у Києві. Серед учасників була і команда ветеранів ФК НТУУ "КПІ", яка бере участь у змаганнях четвертий рік. Усього ж до чемпіонату долучилися дев'ять команд.