Напередодні Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку в залі бібліотеки Інституту телекомунікаційних систем НТУУ "КПІ" відбулася зустріч з представниками телекомунікаційних компаній "Alcatel-Lucent" та "Астеліт". Були запрошені студенти, аспіранти, викладачі та співробітники інституту.

На цій зустрічі від компанії "Alcatel-Lucent" іменними стипендіями за успіхи в навчанні, участь в олімпіадах і конкурсах наукових робіт було нагороджено 21-го студента ІТС.

Представник компанії "Астеліт" розповів у рамках лекції та сесії запитань-відповідей про побудову мереж мобільного оператора "Life:)". Було оголошено про соціально-освітню програму "Jamp into life" ("Стрибок у життя "), що дозволяє студентам набути нових знань та навичок за допомогою тренінгів і дає можливість подальшого працевлаштування.

Одночасно відбулося вручення матеріалів конференції учасникам Другої міжнародної науково-практичної конференції молодих учених "Інфокомунікації – сучасність та майбутнє" в Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова.

Кожному з номінантів та гостям академік НАН України М.Ю.Ільченко подарував на пам'ять про зустріч свою монографію.

Ані Сафарян, студентка гр.ТС-91, ІТС
На фото: Іменну стипендію вручає О.Єфременко - представник компанії Alcatel-Lucent

Дата події