На першому чемпіонаті України зі скелелазіння серед студентів, який пройшов 9-11 листопада в Кременчуці, збірна НТУУ "КПІ" посіла почесне третє місце.

У складі нашої команди виступили: Анна Голева (ФЕА), Михайло Долженко (ММІ), Юлія Камкова (ММІФ), Євген Козак (капітан, ТЕФ), Андрій Любич (ІФФ), Андрій Маловацький (ІХФ), Тетяна Голубець (ТЕФ), керівник команди – В.М.Михайленко, викладач кафедри фізичного виховання.

Змагалися на стенді з двох видів: на швидкість та складність проходження. Понад 50 учасників з 16 ВНЗ, які представляли сім регіонів країни, боролися за право назватися кращими. На старт виходило багато досвідчених спортсменів (майстрів та кандидатів у майстри спорту), серед яких чемпіони України, чемпіон Європи та ін.

Найзапекліша боротьба точилася серед жінок, переможця визначили лише в суперфіналі.  У підсумку призерами чемпіонату у швидкості стали: І місце – НТУ "Харківський політехнічний інститут", ІІ місце – НАУ "Харківський авіаційний інститут", ІІІ місце – НТУУ "КПІ". Призерами чемпіонату у складності стали: І місце – НАУ "Харківський авіаційний інститут", ІІ місце – НТУ "Харківський політехнічний інститут", ІІІ місце – НТУУ "КПІ".

Вітаємо наших спортсменів і дякуємо за гарний виступ. Особливу подяку висловлюємо капітану команди Євгену Козаку, який допоміг зібрати і підготувати команду до змагань.

В.М.Михайленко, викладач кафедри фізичного виховання