Зустріч з послом Канади [виступ на тему «Співробітництво: Канада–Україна»]

18 грудня в залі засідань Вченої ради відбувся виступ Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні пана Даніеля Карона перед студентами та викладачами НТУУ «КПІ» на тему «Співробітництво: Канада–Україна». Пана посла аудиторії представив ректор НТУУ «КПІ» М.З.Згуровський.

Звітно-виборча конференція ТСОУ: 11.12.09

11 грудня 2009 року пройшла звітно-виборча конференція ТСОУ НТУУ «КПІ». На конференції заслухали доповідь голови товариства А.В.Савчука про проведену протягом року роботу.

Афоризми про освіту і знання

Вчити себе самого - благородна справа, але ще більш благородна - вчити інших; до речі, останнє куди легше. Марк Твен (Семюел Ленгхорн Клеменс)

Вітаємо! [перемога на Всеросійській студентській олімпіаді з оптотехніки]

14-15 листопада 2008 р. в Санкт-Петербурзькому державному університеті інформаційних технологій, механіки та оптики відбулася 4-та відкрита Всеросійська студентська олімпіада з оптотехніки, у якій взяли участь 19 команд з 14 вищих навчальних закладів країн СНД.

Готуємо магістрів якісно [підсумки прийому до магістратури 2008]

Підготовка наукових кадрів для системи вищої школи та Академії наук є почесним і відповідальним обов'язком нашого університету. Магістерська підготовка в НТУУ “КПІ” здійснюється вже понад 10 років і має на меті підготовку фахівців для інноваційної економіки, розробників новітньої техніки і технологій, фахівців для науково-дослідної та педагогічної праці. У попередні роки до магістратури вступали переважно “свої” бакалаври, рівень знань яких оцінювали за результатами академічної успішності. Незабаром все більше бакалаврів інших ВНЗ прагнутимуть отримати магістерський ступінь саме в КПІ. Тому виникла потреба в оціюванні знань вступників за єдиними критеріями, які було розроблено та оприлюднено на сайті університету.

Олімпіада з інженерної графіки 2008

Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки фізико-математичного факультету НТУУ “КПІ” 13 грудня 2008 року провела університетську олімпіаду з інженерної графіки.