V тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

Науково-методичні засади комплексного моніторингу якості підготовки фахівців у НТУУ «КПІ», перший тур якого відбувся восени 2005 року, були закладені на основі відповідних системних досліджень, які проводяться в університеті починаючи з 1992 року. Відмітимо основні з них:

Дивовижні «винаходи» живої природи

Людина – цар природи. Ця фраза, відома кожному з дитинства, уже «набила оскому» (особливо сьогодні, коли природа «віддячує» за наше нерозумне ставлення до неї землетрусами, ураганами, парниковим ефектом та іншими проявами своєї сили).

Екскурсія у Верховну Раду України корисна та цікава

Нещодавно студенти-іноземці з ФІОТ перевірили та закріпили свої знання політичної системи та діяльності органів державної влади нашої держави… у Верховній Раді України. Яскраве практичне заняття з правознавства провела для них викладач Раїса Павлівна Куторій.

Отримали нові знання

На кафедрі економіки та підприємництва ФММ приділяють велику увагу вдосконаленню науково-методичної бази підготовки фахівців, напрацюванню новітніх методик викладання фахових дисциплін, “інженеризації” економічної та управлінської підготовки.